Nicole Jongman winnaar Adjoy Cup 2018

Geschreven door Adjoy op . Gepost in Blog

De Adjoy Cup 2018 is gewonnen door Nicole Jongman. Nicole is de eerste vrouw die de cup heeft gewonnen. Als klein meisje had ze les van Ad en later hebben ze samen competitie gespeeld. Mooie mixen samen gespeeld en samen mooie tennisherinneringen gemaakt. Gefeliciteerd Nicole pas goed op de cup aankomend jaar. Ad zou trots zijn dat hij nu bij jou staat.

Adjoy Cup 2018

Geschreven door Adjoy op . Gepost in Blog

Deelnemers Adjoy Cup 2018 - vrienden van Ad

Ad Huiberts Stichting doneert aan Wintertijd Challenge Spieren voor Spieren

Geschreven door Adjoy op . Gepost in Blog

Joran Swart speler van Pec Zwolle zet zich tijdens de Wintertijd Challenge van Spieren voor Spieren in voor kindjes met een spierziekte. In de nacht dat de klok weer een uur achteruit ging heeft Joran zich in het zweet gewerkt voor deze kindjes. Wij als Stichting waarderen dat enorm en hebben hem gesponsord. Wij zijn erg trots op je Joran, you did a very good job.

Mini Adjoy Cup door Dean Huiberts

Geschreven door Adjoy op . Gepost in Blog

Heerlijk zonnetje en goede sfeer met echte toppers. Dat waren de ingrediënten voor een onvergetelijke dag. Dean Huiberts de zoon van Ad Huiberts heeft de eerste editie van de Mini Adjoy Cup georganiseerd. Het was een groot succes. De kindjes die de stichting als doelgroep heeft hebben een onvergetelijke dag gehad. Ze hebben getennist, spelletjes gedaan en genoten. Ook werd er een lunch verzorgt en iedereen ging naar huis met een prachtige Mini Adjoy Cup. Er waren geen verliezers deze dag alleen maar winnaars. Allemaal ontzettend bedankt voor deze fantastische dag.

Het Stichting Ad Huiberts Team.

 • Icon 01
  Joyce Huiberts
 • Icon 02
  Danny van Deventer
 • Icon 03
  Mark Vorsteveld
 • Icon 04
  Robert van Overvest

Like ons op Facebook

Contact

 • Vind ons.
  Emmastraat 5
  Kampen

 • Email ons
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 • Volg ons.
   

TWEETS

София Дървен материал цени

София Дъски цена