Raemon Sluiter opent Pinkstertoernooi ZTC De Pelikaan

Geschreven door Adjoy op . Gepost in Blog

Voor de 22ste keer werd het Pinkstertoernooi gehouden. Bekende toptennisser Raemon Sluiter opende vrijdagavond het toernooi! Op voorspraak van Hogeboom Sport speelde Raemon Sluiter een demonstratie partij tegen Mark Vorsteveld, een bekende speler uit de regio en actief betrokken bij de Ad Huiberts Stichting.


Raemon vond in Mark een taaie tegenstander maar won uiteindelijk de partij. Na deze openingspartij werden er twee speelplekken per opbod verkocht voor een dubbel spel met Raemon Sluiter. Na afloop van de partij werden diverse gesigneerde artikelen in een veiling aangeboden. Waaronder de schoenen van Raemon Sluiter. Dit zijn unieke schoenen omdat deze niet in de winkel te koop zijn. Na afloop van de partijen nam Raemon uitgebreid de tijd om de T-shirts van de ballenjongens en meisjes te tekenen en om na te praten. In verband met het jubileum heeft de organisatie ervoor gekozen om een goed doel te koppelen aan dit toernooi. Dit goede doel is de Ad Huiberts Stichting, welke zich inzet voor het mogelijk maken van sport voor gehandicapte kinderen. Ad Huiberts, een tennistrainer uit de omgeving van Zwolle, overleed na een ziekbed van ruim tweeënhalve maand op 8 mei 2010 op 41-jarige leeftijd. Gelijke behandeling van ieder mens vond Ad als gevoelsmens erg belangrijk. 

Raemon speelde belangeloos voor de Ad Huiberts Stichting. Korte tijd nadat hij kennis had genomen van het goede doel op de website belde hij de organisatie terug. "Geef wat je aan mij had willen geven aan de Stichting Ad Huiberts. Stichting Ad Huiberts heeft me geraakt en ik wil graag een bijdrage leveren aan het succes van de stichting".

Verder werden er ook gelden bijeengebracht door deelnemers en publiek, onder andere door de veiling. Ook het bestuur van ZTC De Pelikaan heeft een bedrag gegeven. De toernooicommissie heeft het afgerond op een mooi bedrag. Aan het eind van het toernooi bleek dat er bij elkaar 1800 euro was opgehaald voor de Ad Huiberts Stichting! Dit is een heel mooi bedrag, waarmee het doel om gehandicapte kinderen te laten tennissen goed geholpen is! 

 

 

 

 

 

 

 

Het Stichting Ad Huiberts Team.

 • Icon 01
  Joyce Huiberts
 • Icon 02
  Danny van Deventer
 • Icon 03
  Mark Vorsteveld
 • Icon 04
  Robert van Overvest

Like ons op Facebook

Contact

 • Vind ons.
  Emmastraat 5
  Kampen

 • Email ons
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 • Volg ons.
   

София Дървен материал цени

София Дъски цена